Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DO ZAOFEROWANIA MAM USŁUGI W ZAKRESIE FREZOWANIA 3D CNC WYKONYWANIE FORM DO LAMINATÓW WYKONANIE ELEMENTÓW Z LAMINATÓW FREZUJE W MATERIAŁACH DREWNO MDF STYROPIAN EPP PP LAB PROLAB TEKSTOLIT Poliamid KRÓTKIE TERMINY REALIZACJI ZLECENIA POLE PRACY MASZYN 3.2 X 2.6 METRA (320x260 cm) i 1 X 0.8 METRA (100x80 cm) 1 X 3 METRA (100x300 cm) maszyny frezują metodą 3d pro.cam@icloud.com

Opublikowano

Kolego, podaj jakimi frezami frezujesz, jaki jest koszt 1h frezowania itp. Dam przykład: dwie firmy frezujące frezem 2mm wyliczyły mi kopyto kabiny 460x80x120mm na kwotę od 1000 do 1200 netto (materiał ich-MDF- 11 tys przejść frezu 2mm przez 11 godzin x 100zł) Znalazłem firmę która frezuje mi tej wielkości kopyta za 250zł brutto. Frezowanie wysokiej jakości i nie dlatego że biorą robotę za wszelką cenę ale dlatego że robią to różnymi frezami minimalizując czas frezowania.

Opublikowano

u mnie godzina 50 zł netto takie gabaryty frezuję max w 3 godziny ale najmniejszy frez u mnie to 3 mm głębokość przy frezowaniu frezem 3 mm jest bardzo mała niestety frezy mają określone swoje parametry np. frez 8mm to max 70 mm długości roboczej freza w materiale MDF

podam przykład forma skrzydła 1m MDF to 300 zł netto u mnie

długość profilu dolnego 25 cm

• 1 rok później...
Opublikowano

Witaj, ze znalezieniem czlowieka nie mam problemu, tylko szukam kogos kto bierze za godzine frezowania jakies w miare rozsadne pieniadze:) ta oferta byla bardzo rozsadna. Znalazlem w sieci tez kogos kto frezuje za 70 zl/h. Mam do wyfrezowania spore kopyto. Zalezy mi na tym, zeby nie stracic wszystkich pieniedzy, ktore mam przeznaczone na forme tylko na frezowanie kopyta.

Opublikowano

Kiedyś frezowałem u p.Darka- tanio i dobrze.  Po zdechnięciu dysku w kompie straciłem wszystkie kontakty. Nawiązałem jednak kontakt z kolegą z Kielc, można się z nim dogadać bez problemu. Wyślę Ci na priva mail do niego.

• 4 lata później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.