Rzepka Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Witam, poszukuje planów DC-3 Dakota (C-47, Li-2) o rozpiętości ok. 2000 mm jeśli jednak ktoś posiada plany w innej skali to również prosiłbym o kontakt. Szczególnie interesują mnie plany używane przy budowie TEGO modelu.Więc ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam, mam takowe plany, jak mam Ci je podesłać, podasz mi na PW maila ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek-h Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 wejdź tu dzisiaj je tam widziałem http://www.outerzone...e_tag/index.asp w dziale electric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eptita Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Raczej w dziale "scale" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek-h Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 zarzuciłem ci dakotę 3 którą szukasz w postaci pdf zgodnni z tym co pisało na str to jej rozpiętość powinna wynosić 96 cali czyli na nasze około 2,4m Douglas_DC-3.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi