Marcin Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jak w temacie - gdzie w Polsce dostanę części do Solo Pro? Konkretnie kabinka mnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helihouse Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Troszkę poszperałem na ten temat i znalazłem pewną informację, która być może będzie ci pomocna. Jeśli chodzi o model Amewi Solo Pro to podobno bardzo zbliżonym "klonem" jest helik o nazwie MERLIN TRACER 90. Można zapytać w sklepie czy ta kabinka ma 100% zgodności *jeśli tak, napis chyba nie będzie przeszkadzał: Link bezpośredni (w tym inne części): http://www.xxx-rc.pl...y-wirnika-.html Jeśli sprzedawca powie, że nie pasuje to przykro mi - nigdzie indziej nie znalazłem niczego, Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dowiedzialem sie tez, ze podchodzą ze Scorpio 1:10 Dzieki za cynk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi