YaneQopter Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam. Mam przyjemność zaprosić na coroczny pokaz fajerwerków forumowiczów i gości spędzających Nowy Rok w okolicach trójmiasta. Szczegóły na naszej stronie: http://www.pyroworms.com ZAPRASZAM serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 A ja przesyłam pozdrowienia dla wszystkich, którzy zamierzają używać takich większych petard: http://www.facebook.com/photo.php?v=2484425008750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Strasznie drastyczne A z drugiej strony idiotycznie nieodpowiedzialny i kompletnie bez wyobraźni Na szczęście w naszych pokazach nie ma mowy o takich przypadkach. Wszystkie ładunki są odpalane zdalnie z central. Zapalniczkom i zapałkom mówimy stanowcze NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Myślę, że wyobraźnię to on ma i wyobraził sobie jak rzuca tą petardę do wody, a ona efektownie wybucha Gdyby wyobraził sobie co innego- np. jak eksploduje mu w ręce urywając dłoń to wówczas by tego filmu nie było Kompletnie nie rozumiem i zastanawiam się dlaczego wolno sprzedawać petardy. A mówiąc "nasze" oznacza to, że zmieniłeś pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Nie, nie zmieniłem. Zajmujemy się tym od ponad 10 lat, na stronce jest wszystko, nawet kilka filmików z kilku zleceń - POLECAM. Ja z racji przeprowadzki do NT żadziej się tym zajmuję ale staram się być na miejscu jak mamy coś do zorganizowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Kompletnie nie rozumiem i zastanawiam się dlaczego wolno sprzedawać petardy. Odpowiedź chyba jasna - bo jest z tego zarobek, i to nie mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Chodzi mi o PETARDY tylko i wyłącznie. Są skrajnie niebezpieczne i bardzo często wadliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzdam Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 A myślisz, że z samych petard nie ma kasy? Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi