kamil1556 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Czy opłaca się kupić tą aparaturę do RWD-5?http://allegro.pl/nadajnik-aparatura-radio-e-sky-4-channel-35-850mhz-i2895339236.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A odbiornik z odpowiednim kwarcem już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1556 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie mam nic z elektroniki.A chce kupić wszystko jak najtaniej.A gdzie mogę kupić odbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 witam!według mnie szkoda pieniędzy na tak słaby sprzęt.dołożysz trochę grosza i możesz już kupić radio 2,4Ghz.poza tym w zależności od rejonu użytkowania aparatury 35Mhz mogą wystąpić zakłócenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1556 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Mogę wydać 100zl na aparaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 na 2.4 Ghz też występują zakłócenia ! i część osób uzywa tych a inna woli 35Mhz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-mir Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Z własnego doświadczenia wiem, że "nagle" 4 kanały stają się za mało. Celuj raczej w coś od 6 wzwyż. O wyższości jednego pasma nad innym nie będę się wypowiadał bo każde ma swoje wady i zalety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi