Jatza Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Mam Optic'a - dotąd latałem elektrykami. Teraz przesiadam się na spalinę (EXCEL + OS AX)- zastanawiam się nad odbiornikiem. Mam Webra SCAN 6 - moim zdaniem działa bez zarzutu - nie łapałem na nim jak dotąd żadnych zakłuceń. Jednak na forum znalazłem bardzo negatywne opinie na temat tego odbiornika. Dlatego się zastanawiam - oczywiście chodzi o bezpieczeństwo. Co polecacie? Zostać przy Webrze czy kupić coś innego? Jakiś Hitec z podwójną przemianą czy nawet QPCM? Warto? Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jatza Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Jak tam Panowie Modelarze? Nikt nie ma zdania na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 A może mało ludzi używa takiego zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jatza Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Miałem wrażenie że Optic jest dość popularny :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Hitec HFD08RD, RO - problemów mieć nie będziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.