Skocz do zawartości

[p] poszukuje planów na małego trenerka

kamil15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam poszukuje planow na malego trenerka okolo 1 m rozpietosc oczywiscie moze byc np ,90 cm ,ale nie wiecej niz 120 cm

moje gg 2213742 prosze pisac jezeli by ktos mial cos takiego

Opublikowano

baczek Postaraj się przeczytać swój post przed wystawieniem.

Nie "morzesz" lecz możesz,i nie "trainet" lecz Trainer :P

Opublikowano

spalinowy czy elektryczny?

jedno czy dwupłatowy?

jeżeli jednopłat, to górno- czy dolnopłatowiec?

napisz kilka konkretów, mogę zeskanowac jakieś plany dla Ciebie

Opublikowano
spalinowy czy elektryczny?

jedno czy dwupłatowy?

jeżeli jednopłat, to górno- czy dolnopłatowiec?

napisz kilka konkretów, mogę zeskanowac jakieś plany dla Ciebie

jeśli trainer to raczej górnopłat spalinowy,

chyba tylko Motylasty podjął się elektrycznego trainerka

Opublikowano

jeśli trainer to raczej górnopłat spalinowy,

chyba tylko Motylasty podjął się elektrycznego trainerka

Zajrzyj do listopadowego numeru "Modelarza" a przekonasz się, że nie tylko... :wink:

Opublikowano
Zajrzyj do listopadowego numeru "Modelarza" a przekonasz się, że nie tylko... :wink:

nie tylko co?

depronowy trener, czy spalinowy górnopłat, niestety nie mam w poblizu dobrej księgarni ani saloniku prasowego wiec nie znajde nic...

no trenerek nie musi czywiscie byc spalinowy...ale nie wyobrazam sobie trenerka dwupłata, lub trzypłatowca w myśli Fokkera DR1...

Opublikowano

Siema to ma byc trener z balsy gornoplat spalinowy pod silnik os max 10 La ,1,8ccm i jak byscie mogli to z jakiej balsy czeba by go wykonac chodzi o grubosc balsy na kadłób

Opublikowano

chcialbym zeby pany byly jakies nieskomplikowane poniewaz chce zbudowac moj pierwszy model spalinowy trener wiec moze byc nawet on prostkotny itd -nieno zartuje ale jakbyscie szukali cos takiego to zeby bylo proste w budowie

Opublikowano

NIEWIEM CZY MI SIE ZDAJE JAKBYM PRAWIE SAM ZE SOBA PISAL OPRUCZ 4 CHLOPAKOW NAPEWNO KOS MA JAKIS PLAN NAWET NIE NA TRENERA ALE PODOBNY JAKIS GORNOPLAT ŁATWY W BUDOWIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.