kamil15 Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 witam poszukuje planow na malego trenerka okolo 1 m rozpietosc oczywiscie moze byc np ,90 cm ,ale nie wiecej niz 120 cm moje gg 2213742 prosze pisac jezeli by ktos mial cos takiego
baczek Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 morzesz poszukać na www.profili2.com wejdź do plans and ..... i wyszukuj trainet
Milko Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 baczek Postaraj się przeczytać swój post przed wystawieniem. Nie "morzesz" lecz możesz,i nie "trainet" lecz Trainer
PiotrK. Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 spalinowy czy elektryczny? jedno czy dwupłatowy? jeżeli jednopłat, to górno- czy dolnopłatowiec? napisz kilka konkretów, mogę zeskanowac jakieś plany dla Ciebie
Eryk Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 spalinowy czy elektryczny?jedno czy dwupłatowy? jeżeli jednopłat, to górno- czy dolnopłatowiec? napisz kilka konkretów, mogę zeskanowac jakieś plany dla Ciebie jeśli trainer to raczej górnopłat spalinowy, chyba tylko Motylasty podjął się elektrycznego trainerka
Rob Mc Fly Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 jeśli trainer to raczej górnopłat spalinowy, chyba tylko Motylasty podjął się elektrycznego trainerka Zajrzyj do listopadowego numeru "Modelarza" a przekonasz się, że nie tylko... :wink:
Milko Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja mam plany modelu Broucek, jest to taki trener elektryczny jak w tym linku- http://www.rcrevue.cz/objednejte-si/planky/&page=40&planek=broucek-ii%5B60%5D Jeśli by cię interesowały to daj znać na PW :wink: .
jędrek Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam Listopadowy numer "M" . Reszta w grudniowym.
Eryk Opublikowano 28 Listopada 2007 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zajrzyj do listopadowego numeru "Modelarza" a przekonasz się, że nie tylko... :wink: nie tylko co? depronowy trener, czy spalinowy górnopłat, niestety nie mam w poblizu dobrej księgarni ani saloniku prasowego wiec nie znajde nic... no trenerek nie musi czywiscie byc spalinowy...ale nie wyobrazam sobie trenerka dwupłata, lub trzypłatowca w myśli Fokkera DR1...
kamil15 Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 Siema to ma byc trener z balsy gornoplat spalinowy pod silnik os max 10 La ,1,8ccm i jak byscie mogli to z jakiej balsy czeba by go wykonac chodzi o grubosc balsy na kadłób
kamil15 Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Opublikowano 29 Listopada 2007 chcialbym zeby pany byly jakies nieskomplikowane poniewaz chce zbudowac moj pierwszy model spalinowy trener wiec moze byc nawet on prostkotny itd -nieno zartuje ale jakbyscie szukali cos takiego to zeby bylo proste w budowie
kamil15 Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2007 NIEWIEM CZY MI SIE ZDAJE JAKBYM PRAWIE SAM ZE SOBA PISAL OPRUCZ 4 CHLOPAKOW NAPEWNO KOS MA JAKIS PLAN NAWET NIE NA TRENERA ALE PODOBNY JAKIS GORNOPLAT ŁATWY W BUDOWIE
meloow Opublikowano 2 Grudnia 2007 Opublikowano 2 Grudnia 2007 kamil15 po co podbijasz posty następnym razem użyj przycisku "EDYTUJ" :evil:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.