andgdy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam. Proszę o opinię dot. samolotu - PIPER J3 CUB 120 ARF (245cm) firmy BLACK HORSE, czy warto kupić i jak się sprawuje w lataniu. I drugie moje pytanie. Czy silnik 23 cm3 - JC EVO 23 będzie do w/w samolotu odpowiedni bez wycinania otworów w masce samolotu.Dziękuję za wszystkie uwagi i sugestie. Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidgdynia Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Producent zaleca benzynke od 15cm3 do 26cm3 wiec silnik bedzie ok, ale bez wycięć maski raczej sie nie obędzie. Mam Pipera ale niecale 2m i bez przeróbek to jedynie elektryk! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andgdy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Producent zaleca benzynke od 15cm3 do 26cm3 wiec silnik bedzie ok, ale bez wycięć maski raczej sie nie obędzie. Mam Pipera ale niecale 2m i bez przeróbek to jedynie elektryk! Pozdrawiam Dziekuję za info. Dawid, można obejrzeć Twojego Piper"a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidgdynia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Oczywiście, że można ale jak zjade do kochanej ojczyzny.....czyli gdzieś na czerwiec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andgdy Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 OK. Dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidgdynia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 A gdzie Andrzeju latasz w 3miescie na codzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andgdy Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 W Kazimierzu k/Rumii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi