Daniel95 Posted January 12, 2013 Share Posted January 12, 2013 WItam, posiada ktoś może z Was ten telefon, bo szukam czegoś taniego na wymianę i sie zastanawiam nad chińczykiem . Ewentualnie jeszcze Huawei Ascend g300 lub Sony Miro. Prosiłbym o jakieś opinie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOMEK.CEKALA Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 A istnieją jeszcze nie Chińskie telefony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel95 Posted January 13, 2013 Author Share Posted January 13, 2013 Ta odpowiedź bardzo mi pomogła dzięki już wiem co wybrać. Jeśli ktoś niema nic ciekawego do powiedzenia co by coś wniosło do sprawy to niech się nie udziela, przynajmniej na tym forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Reda Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Napisz jakimi funduszami operujesz. Ale od razu odradzam ZTE Blade III.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajto87 Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Napisz jakimi funduszami operujesz. Ale od razu odradzam ZTE Blade III.. Mógłbyś rozwinąć? Co z nim nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel95 Posted January 13, 2013 Author Share Posted January 13, 2013 no szczerze to jak najmniej, bo zbieram na samochód i tak staram się ciąć koszty. coś z tąd http://www.play.pl/p...y/Telefony_mnp/ all inclizif max 45zł lub http://www.play.pl/p...y/Telefony_mnp/ stan darmowy 49zł telefon jak największy tylko i wyłącznie android, najlepiej sony htc, lecz niestety w sumie to niema z czego wybierać. A dlaczego nie ZTE??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mankoot Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Moja żona miała zte blade, w sumie to jak za taką kasę był spoko. Oczywiscie gierki 3d odpadają. No i po plastikach widać , ze tanizna. Nie miałem 3 w ręce, ale jeśli cena/możliwości jest podobna, to chyba ok. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skraf Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Ja bym bardziej w Sony uderzał. Trochę starsze modele można wyłapać za bardzo fajne pieniądze, a i możliwości tych telefonów są naprawdę duże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel95 Posted January 14, 2013 Author Share Posted January 14, 2013 No umówmy się że potrzebuję dzwonić smsować mieś odtwarzacz wejść na internet i czasami aparat też się przyda, nie gram w gry ani w domu ani na telefonie więc gry 3d mi są nie potrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts