Daniel95 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 WItam, posiada ktoś może z Was ten telefon, bo szukam czegoś taniego na wymianę i sie zastanawiam nad chińczykiem . Ewentualnie jeszcze Huawei Ascend g300 lub Sony Miro. Prosiłbym o jakieś opinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK.CEKALA Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 A istnieją jeszcze nie Chińskie telefony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ta odpowiedź bardzo mi pomogła dzięki już wiem co wybrać. Jeśli ktoś niema nic ciekawego do powiedzenia co by coś wniosło do sprawy to niech się nie udziela, przynajmniej na tym forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Napisz jakimi funduszami operujesz. Ale od razu odradzam ZTE Blade III.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajto87 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Napisz jakimi funduszami operujesz. Ale od razu odradzam ZTE Blade III.. Mógłbyś rozwinąć? Co z nim nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 no szczerze to jak najmniej, bo zbieram na samochód i tak staram się ciąć koszty. coś z tąd http://www.play.pl/p...y/Telefony_mnp/ all inclizif max 45zł lub http://www.play.pl/p...y/Telefony_mnp/ stan darmowy 49zł telefon jak największy tylko i wyłącznie android, najlepiej sony htc, lecz niestety w sumie to niema z czego wybierać. A dlaczego nie ZTE??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankoot Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Moja żona miała zte blade, w sumie to jak za taką kasę był spoko. Oczywiscie gierki 3d odpadają. No i po plastikach widać , ze tanizna. Nie miałem 3 w ręce, ale jeśli cena/możliwości jest podobna, to chyba ok. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ja bym bardziej w Sony uderzał. Trochę starsze modele można wyłapać za bardzo fajne pieniądze, a i możliwości tych telefonów są naprawdę duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 No umówmy się że potrzebuję dzwonić smsować mieś odtwarzacz wejść na internet i czasami aparat też się przyda, nie gram w gry ani w domu ani na telefonie więc gry 3d mi są nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi