Freeze-F1 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Chciałem załozyc nowy temat a mianowicie opis budowy mojego nowego wymysłu czyli acrobata. Plany mam od kumpla w jpgu. Zmienilem skale do rozpietosci kolo 90cm. MOdel bedzie napedzany silnikiem 3F o ciągu 600gram . Chciałem zrobic o wiekszej rozpietosci (kolo 100cm) ale Motyl podpowiedział zebym zrobił mniejszy, bedzie łatwiej dla silniczka. Model na planach jest całkowicie balsowy ale ja zrobie go w całosci z depronu moze oprócz kilku cześci (brak funduszy i umiejętnosci). Narazie zamawiam cześci potrzebne do modelu. Wiec za 2-3 dni bedzie coś sie rozwijało powolutku. Mam nadzieje ze ten model wyjdzie mi lepiej niz nieszczesna cessna 182 która mi nie wyszła. Jeśli coś to pytajcie spróbuje pomóc. A moze chcecie cos doradzic to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jak bym miał taki silnik to bym se zrobił elektroszybowca i latał nim godzinami ale każdy robi to co lubi. Czekamy na efekty budowy i obloty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeze-F1 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Dzisiaj wrzuce jakies fotki mam nadzieje bo raczej dzisiaj dotra do mnie materiały. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 No to "szczekamy" na fotki, tez mam praktycznie do ulotnienia jednego deproakrobata. Może wreszcie w ten weekend, jak pogoda pozwoli. Narazie leciał tylko raz i zaraz upolował krecika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeze-F1 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 gratuluje precyzji w moim jak sie okazalo to plany bylu slabo widoczne ale jakos tam go robie mam nadzieje ze jakos to wygladac bedzie heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeze-F1 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Poprostu super wyszedl całkiem całkie ale niestety przez włansa głupote chcialem pomalowac go sprayem do styro jak sie okazalo zerzarlo mi depron i po modelu wpadlem w szal i roz... model basebolem. Czyli relacji ani zdjec ani nic nie bedzie. Przepraszam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 tylko wieci eże te wasze modele to były zupełnie 2 różne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freeze-F1 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Ja wiem juz mi sie humorek porpawił popęłniłem PTASIORA jutro oblot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.