Jump to content

Model Aerobat 2

Recommended Posts

Chciałem załozyc nowy temat a mianowicie opis budowy mojego nowego wymysłu czyli acrobata. Plany mam od kumpla w jpgu. Zmienilem skale do rozpietosci kolo 90cm. MOdel bedzie napedzany silnikiem 3F o ciągu 600gram . Chciałem zrobic o wiekszej rozpietosci (kolo 100cm) ale Motyl podpowiedział zebym zrobił mniejszy, bedzie łatwiej dla silniczka. Model na planach jest całkowicie balsowy ale ja zrobie go w całosci z depronu moze oprócz kilku cześci (brak funduszy i umiejętnosci). Narazie zamawiam cześci potrzebne do modelu. Wiec za 2-3 dni bedzie coś sie rozwijało powolutku. Mam nadzieje ze ten model wyjdzie mi lepiej niz nieszczesna cessna 182 która mi nie wyszła. Jeśli coś to pytajcie spróbuje pomóc. A moze chcecie cos doradzic to piszcie. :lol:

Poprostu super wyszedl całkiem całkie ale niestety przez włansa głupote chcialem pomalowac go sprayem do styro jak sie okazalo zerzarlo mi depron i po modelu wpadlem w szal i roz... model basebolem. Czyli relacji ani zdjec ani nic nie bedzie. Przepraszam :( :(:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.