davero Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Witam. Od pewnego czasu mam ochotę nakręcić pościg z samochodami rc do tego oczywiście Helikoptery itd (zależy co się uda zorganizować) W tym momencie najważniejsze jest zorganizowanie chętnych ludzi do zabawy. Będzie ekipa pomyślimy nad miejscem (musi być bardzo ciekawe w zasadzie będzie scnografią) Podsyłam link do moich prac. www.youtube.com/watch?v=MwKsIg3GtVg[/media] www.youtube.com/watch?v=l4xQVAgS0vI[/media] www.youtube.com/watch?v=YnYJXGRaUSU[/media] aby obejrzeć więcej zapraszam na kanał http://www.youtube.com/user/DaveroFilms Na nagranie filmu przewiduje 2x po pare godzin czystych zdjęć. Film myślę max do 3m. Dysponujemy trzema canonani z wymienna optyką, go pro, żuraw, slider, statywy i wiele innych potrzebych rzeczy do fajnej zabawy czekam na odpowiedź czy znajdą się chętni pozdrawiam chętnych zapraszam na priv gg 287097 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi