CineQ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam! od jakiegoś czasu mieszkam w TM. I moje pytanie gdzie latacie w okolicach większymi modelami (elektryki)?? Kiedyś nawiązłem kontakt z jednym forumowiczem z TM, dał mi nawet swój numer telefonu ale niestety przez przebudowe forum telefon ów mi zaginął nim go użyłem...byłem parę razy w Ciebłowicach ale tam jest raczej średnio jesli chodzi o możliwośc startu z ziemi, a właśnie o taką miejscówkę mi chodzi. Jest wogóle w pobliżu coś takiego poza lotniskiem EPTM?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP7GTA Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Witam Zapraszam do Piotrkowa Tryb. - bardzo dobre warunki. Stanisław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CineQ Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Czy trzeba mieć jakieś pozwolenie żeby tam latać??można zawsze wejść bez problemu?? jakby nie patrzeć teren lotniska.. poprostu nigdy nie latałem na lotnisku, zawsze jakies łaki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP7GTA Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 odpowiem na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam! Zmieniłem miejsce zamieszkania i obecnie Tomaszów.Chętnie się "podepnę" pod jakąś grupkę modelarzy z okolic.Czy tylko Piotrków zostaje? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 WitamLatamy na łąkach koło Ciebłowic Małych (koniec ulicy Michałowskiej dojazd od strony Białobrzeg)i dziś będziemy około 17. Jest miejsce i tam startuje nawet małym elektrykiem.Najlepiej wyślij kontakt na PWDarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CineQ Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jest też dobra miejscówka bliżej niż w białobrzegach.. za oczyszczalnią.. dojazd ulicą henrykowską do końca potem w prawo na łaczkę nad Pilicą.. Latam tam prawie codziennie . Raczej na maszyny puszczane z rączki.. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jest też dobra miejscówka bliżej niż w białobrzegach.. za oczyszczalnią.. dojazd ulicą henrykowską do końca potem w prawo na łaczkę nad Pilicą.. Latam tam prawie codziennie . Raczej na maszyny puszczane z rączki.. Pozdro No niestety ja też latam dużą benzynką a tam nie ma miejsca .Zapraszamy na Michałowską co niedziela około 15:30-16:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CineQ Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam! Tak mnie po głowie chodzi...może byśmy sie spotkali na jakimś b....b.... spotkaniu co by sie może poznać pogadać..????Co Wy na to??? Modelarze z Tomaszowa Maz i okolic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek M Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Witam, niedługo czeka mnie przeprowadzka do Tomaszowa. Latam głównie akrobatami, czy mogę prosić o kontakt do grupy modelarskiej;)? Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Dopiero zauważyłem ten post. Pisz na krawczykdario(małpa)interia.pl Jest tu kilka osób które latają.Miejsce też dobre. Dariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damkre Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Cześć Czy latacie jeszcze gdzieś w okolicy Tomaszów Maz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkdarch Opublikowano 17 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Cały czas w tym samym miejscu.Puść na priva tel. to podeślę kiedy się spotykamy na Michałowskiej w Białobrzegach. Pozdrawiam Dariusz Cały czas w tym samym miejscu.Puść na priva tel. to podeślę kiedy się spotykamy na Michałowskiej w Białobrzegach. Pozdrawiam Dariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi