Skocz do zawartości

Tomaszów Mazowiecki gdzie latacie??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! od jakiegoś czasu mieszkam w TM. I moje pytanie gdzie latacie w okolicach większymi modelami (elektryki)??

Kiedyś nawiązłem kontakt z jednym forumowiczem z TM, dał mi nawet swój numer telefonu ale niestety przez przebudowe forum telefon ów mi zaginął nim go użyłem...byłem parę razy w Ciebłowicach ale tam jest raczej średnio jesli chodzi o możliwośc startu z ziemi, a właśnie o taką miejscówkę mi chodzi. Jest wogóle w pobliżu coś takiego poza lotniskiem EPTM??

Opublikowano

Czy trzeba mieć jakieś pozwolenie żeby tam latać??można zawsze wejść bez problemu?? jakby nie patrzeć teren lotniska.. poprostu nigdy nie latałem na lotnisku, zawsze jakies łaki itp.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam! Zmieniłem miejsce zamieszkania i obecnie Tomaszów.Chętnie się "podepnę" pod jakąś grupkę modelarzy z okolic.Czy tylko Piotrków zostaje?

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam
Latamy na łąkach koło Ciebłowic Małych (koniec ulicy Michałowskiej dojazd od strony Białobrzeg)i dziś będziemy około 17.

Jest miejsce i tam startuje nawet małym elektrykiem.
Najlepiej wyślij kontakt na PW
Darek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest też dobra miejscówka bliżej niż w białobrzegach.. za oczyszczalnią.. dojazd ulicą henrykowską  do końca potem w prawo na łaczkę nad Pilicą.. Latam tam prawie codziennie . Raczej na maszyny puszczane z rączki.. Pozdro

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jest też dobra miejscówka bliżej niż w białobrzegach.. za oczyszczalnią.. dojazd ulicą henrykowską  do końca potem w prawo na łaczkę nad Pilicą.. Latam tam prawie codziennie . Raczej na maszyny puszczane z rączki.. Pozdro

No niestety ja też latam dużą benzynką  a tam nie ma miejsca .Zapraszamy na Michałowską co niedziela około 15:30-16:00

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam!

Tak mnie po głowie chodzi...może byśmy sie spotkali na jakimś  b....b.... spotkaniu co by sie może poznać pogadać..????Co Wy na to??? Modelarze z Tomaszowa Maz i okolic??

• 4 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dopiero zauważyłem ten post.

Pisz na krawczykdario(małpa)interia.pl

Jest tu kilka osób które latają.Miejsce też dobre.

Dariusz

• 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cały czas w tym samym miejscu.Puść na priva tel. to podeślę kiedy się spotykamy na Michałowskiej w Białobrzegach.

Pozdrawiam

Dariusz

Cały czas w tym samym miejscu.Puść na priva tel. to podeślę kiedy się spotykamy na Michałowskiej w Białobrzegach.

Pozdrawiam

Dariusz

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.