Radosny Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam wszystkich;) Niebawem planuję kupić model któregoś Mustanga. Wpadły mi w oko 2 modele: Parkzone: http://www.emodel.pl/parkzone-p51d-mustang-gunfighter-arf-p-2142 Lanyu (TW-748-2): http://abcrc.pl/p/2/3518/model-p-51-mustang-890mm-kit-tw-748-2k-modele-z-epp-i-epo-samoloty-i-szybowce.html Czy ktoś z Was miał do czynienia z modelem TW-748? O Parkzonie czytałem sporo, według opinii posiadaczy jest super modelem. Natomiast o samym TW znalazłem niewiele. Może ktoś ma jakiś bliźniaczy model firmy Lanyu, jakiegoś Spita, Corsaira czy Messera i mógłby wyrazić opinię jak jest z jakością materiału? Z góry dzięki za odpowiedzi;) Pozdrawiam! Ps. Nie będzie to mój pierwszy model. Wcześniej latałem Mustangiem EPA z Cyber-Fly i uważam, że model jest bardzo dobry;) Niestety, odleciał do krainy wiecznych odpoczynków;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Jeżeli z tych co pokazałeś to na pewno bym wybrał parkzone .Mam 2 modele od parkzone (spitfire i me 109) oba latają bardzo prosto i przewidywlnie. Lądowanie to pestka ze względu na ich niską masę. Co do mustanga to nie wiem bo nie miałem ale jeśli jest tak zrobiony jak spitfire i me 109 to polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek899 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Moim zdaniem to ten TW to mało do Mustanga podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 TW lata poprawnie ale posiada 2 wady.Mało "mustangowaty" przód i wykonany z EPS,chyba że jest to zestaw z nowej serii. Najlepiej latające i wyglądające modele Lanyu w tej skali to P-47 i Zero wykonane z EPO. Z dużymi modelami (1,4m) nie ma żadnych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Dziekuje za odpowiedzi;) Cóż, zdecydowałem sie, że składam fundusz na Parkzon-a, zestaw ARF i skompletuję wyposażenie;) Jak nabędę model to na pewno zdam relację na forum;) Pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi