michcio88 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Czy ten modelik jest wart tych pieniedzy ?? http://allegro.pl/item278895461_samolot_akrobatyczny_tw_742_4ch_116_cm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 moja opinia głosi że to szajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Za te pieniądze kupisz dobry model, a aparatura i tak do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 na ebay.com możesz kupić ten model za kilkanaście $ Osobiście byłem posiadaczem tego modelu (byłem... tak to dobre słowo). Teraz jestem posiadaczem jego części Ale jak na taką zabawkę to całkiem nieźle się trzymał przy kretobiciach Ogólnie to ludzie na początek easyglidera polecają, fakt że wyposażenie trzeba dokupić, ale cóż... nie można mieć wszytkiego na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.