modelpiotrek Posted February 2, 2013 Share Posted February 2, 2013 Witam Niby ten moduł jest dedykowany do tego nadajnika (MX24s) ale również i do MX 22 a obydwa nadajniki mają różne umiejscowione piny Może ktoś ma ten moduł i używa w tym nadajniku ? ewentualnie ktoś ma moduł i podesłał by mi fotkę wewnetrznej strony gdzie jest gniazdo na piny ? Chciałbym zakupić moduł do mojej MX 24s ale najpierw musze się upewnić że bedzie pasował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiesiek Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Bedzie pasowal :http://www.swisssoar....php?f=15&t=193 W serwisie Graupnera wgrywaja nowy soft i masz telemetrie na wyswietlaczu nadajnika,smat-box zbedny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelpiotrek Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Dzięki Ci Wieśku !! szkoda że w pobliżu nie mam serwisu Graupnera ale dobrze bedzie i z Smart-boxem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiesiek Posted February 3, 2013 Share Posted February 3, 2013 Piotr,a od czego jest poczta?Pakujesz nadajnik do kartonu i wysylasz do serwisu,za pare dni masz go z powrotem z nowym softem.Oczywiscie nic za darmo,nizej masz cennik,ile chca za samo wgranie softu nie wiem,ale mozna sie dowiedziec. 77f98058b743b31.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelpiotrek Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 Dzięki Wieśku !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts