modelpiotrek Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam Niby ten moduł jest dedykowany do tego nadajnika (MX24s) ale również i do MX 22 a obydwa nadajniki mają różne umiejscowione piny Może ktoś ma ten moduł i używa w tym nadajniku ? ewentualnie ktoś ma moduł i podesłał by mi fotkę wewnetrznej strony gdzie jest gniazdo na piny ? Chciałbym zakupić moduł do mojej MX 24s ale najpierw musze się upewnić że bedzie pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Bedzie pasowal :http://www.swisssoar....php?f=15&t=193 W serwisie Graupnera wgrywaja nowy soft i masz telemetrie na wyswietlaczu nadajnika,smat-box zbedny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzięki Ci Wieśku !! szkoda że w pobliżu nie mam serwisu Graupnera ale dobrze bedzie i z Smart-boxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Piotr,a od czego jest poczta?Pakujesz nadajnik do kartonu i wysylasz do serwisu,za pare dni masz go z powrotem z nowym softem.Oczywiscie nic za darmo,nizej masz cennik,ile chca za samo wgranie softu nie wiem,ale mozna sie dowiedziec. 77f98058b743b31.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzięki Wieśku !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi