baczek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam wszystkich modelarzy Chciałem zacząć budować od podstaw wilgę 2000 i prosiłbym o jakieś szczegóły o niej. Mam następujące plany jednak potrzebuje szczegółów Proszę o info dzięki pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Przecież to są plany PZL 104 wilga 35a :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 rzeczywiście ale nie różnią się aż tak bardzo więc i to i to się przyda jeśli ps.jeśli macie jakieś pomoce to byłbym wdzięczny. z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 ale nie różnią się aż tak bardzo więc i to i to się przyda jeśli różnice są, przede wszystkim w stylistyce... moim zdaniem jest dużo ładniejsza od W-2000 ale wybór pozostawiam Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Według mnie to jest znacząca różnica. a to najnowsza PZL-104MA Wilga 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 żeczywiście jest różnica np. w osłonie silnika i ogon zobaczymy do jakiej ktoś mi coś podpowie jeśli wogule podpowie informacje o wildze podawajcie na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.