baczek Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Witam wszystkich modelarzy Chciałem zacząć budować od podstaw wilgę 2000 i prosiłbym o jakieś szczegóły o niej. Mam następujące plany jednak potrzebuje szczegółów Proszę o info dzięki pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylorc Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Przecież to są plany PZL 104 wilga 35a :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
baczek Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 rzeczywiście ale nie różnią się aż tak bardzo więc i to i to się przyda jeśli ps.jeśli macie jakieś pomoce to byłbym wdzięczny. z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eryk Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 ale nie różnią się aż tak bardzo więc i to i to się przyda jeśli różnice są, przede wszystkim w stylistyce... moim zdaniem jest dużo ładniejsza od W-2000 ale wybór pozostawiam Tobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylorc Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Według mnie to jest znacząca różnica. a to najnowsza PZL-104MA Wilga 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baczek Posted December 7, 2007 Author Share Posted December 7, 2007 żeczywiście jest różnica np. w osłonie silnika i ogon zobaczymy do jakiej ktoś mi coś podpowie jeśli wogule podpowie informacje o wildze podawajcie na gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.