KrzyhuZ Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Potrzebuje pilnie odbiornik do 80zł i zastanawiałem się nad odbiornikiem http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=276 i chciałem was zapytać czy to się opłaca, bo kumpel mi mówił ze ma bardzo mały zasieg.Więc nie wiem i chciałem sie was poradzić Proszę o propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyhuZ Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Bo nie wiem czy lepiej dan te 10-20 zł więcej i mieć coś na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyhuZ Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=278 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 używaj opcji edytuj :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 zależy do czego ma być ten odbiornik, jeśli chcesz latać modelem tak ok 1m, do ok 300m od siebie(widoczność rzecz najważniejsza ) to raczej bedzie dobry, jak każdy inny wynalazek... ale jeśli chcesz pomykać w termice to musisz zainwestowac troche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Według mnie zdecydowanie lepiej kupić ten --> Hitec - HFS-05 MS 35 MHz(czyli twój drugi link). Kosztuje naprawdę niewiele więcej a jest to już "porządny sprzęt" I samopoczucie o wiele lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyhuZ Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Tez się zgodzę z Kubad i chyba zainwestuje w Hitec - HFS-05 MS 35 MHz. A chcę go użyć do moto szybowca, widocznego poniżej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Fajny model Masz jakieś plany tego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyhuZ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Niestety ale nie bo zakupiłem go na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.