tomekst16 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam wszystkich czy jest jakaś aplikacja na androida pozwalająca zbadać maksymalną prędkość modelu w locie smartphone? Telefon chciałbym umieścić w modelu (próbował ktoś kiedyś coś takiego?) Będę bardzo wdzięczy za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 "Moje trasy" będzie ok i jest darmowe. Ja wsadzałem telefon do samolotu. Miał pełnić funkcję kamery. Ale okazało się, że jednak ma za wąski kąt widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Wystarczy zainstalować aplikacje wykozystujacą efekt doplera. Nagrać dźwięk przelatyjacego modelu a aplikacja wyliczy prędkość Pozdrawiam Arek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Wystarczy zainstalować aplikacje wykozystujacą efekt doplera. Nagrać dźwięk przelatyjacego modelu a aplikacja wyliczy prędkość RC Speedo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi