tomekst16 Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Witam wszystkich czy jest jakaś aplikacja na androida pozwalająca zbadać maksymalną prędkość modelu w locie smartphone? Telefon chciałbym umieścić w modelu (próbował ktoś kiedyś coś takiego?) Będę bardzo wdzięczy za wszelką pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam_S Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 "Moje trasy" będzie ok i jest darmowe. Ja wsadzałem telefon do samolotu. Miał pełnić funkcję kamery. Ale okazało się, że jednak ma za wąski kąt widzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapier Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Wystarczy zainstalować aplikacje wykozystujacą efekt doplera. Nagrać dźwięk przelatyjacego modelu a aplikacja wyliczy prędkość Pozdrawiam Arek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Wystarczy zainstalować aplikacje wykozystujacą efekt doplera. Nagrać dźwięk przelatyjacego modelu a aplikacja wyliczy prędkość RC Speedo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts