mario375 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Gra na rozerwanie, bardziej dla młodszej części forum:) Jest to gra dosyć strategiczna i na myślenie więc polecam. Chodzimy postacią, zabijamy stwory oraz naszych wrogów. Gra oczywiście online. Gra po zainstalowaniu zajmuje ponad 5 GB ale bardzo zachęcam. Link do rejestracji i zarazem do pobrania gry:https://signup.leagueoflegends.com/pl/signup/index Po rejestracji przenosi do pobierania clienta gdzie po pobraniu zaczyna się instalacja i można odpalić grę i ją zpatchować. Serdecznie polecam wszystkim. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 West 1vs1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A potem od powrotu ze szkoły do 24godziny jak połowa mojej klasy 0 zycia 0 modeli nie lepiej już tą młodszą część forum przekonać do symulatorów i czegoś co rozwija mamy tu lotników młodych, mających robić modele był już temat o majnkrafcie faktem jest, że LOL po kilku miesiącach się nudzi bo widzę to po kolegach z klasy ale czas jaki oni przed tym spędzają jest naprawdę spory ktoś ostatnio u mnie liczył że na 12 miesięcy życia spędził 2.5 miesiąca przed LOL'em wychodzi koło 5 godzin dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzex Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Wiadomo, tylko chyba wiadomo co to umiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 A tam 5 godzin, znam ludzi, co kończą lekcję o 16 i tak do 23+ siedzą przed tą..... interesującą.... grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 eeeee tam ja wciąż gram, tyle że w BF3 i jakoś modele składam, do pracy chodzę i obiad też ugotuję. Mimo, że przegrane już 467 godziny. To chyba kwetia wieku i podejścia rodziców co do tych młodszych graczy. http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/ViperishCactus2/stats/382810805/xbox/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Wszystko można pogodzić Gry są fajne, ale trzeba korzystać z umiarem. Wypełnisz wszystkie obowiązki, zrobisz model i jeszcze pograsz W BF'a ja też pogrywam, ale dopiero nie dawno zacząłem więc mam jeszcze śmieszne staty http://battlelog.bat.../Dogfighter-PL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 hehe to już wiem skąd Cię mam od paru tygodni w liście przyjaciół, chyba wysłałeś mi kiedyś zaproszenie szkoda, że nia na xsie, to bym Cię podszkolił w bojach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tak, wysłałem kiedyś Szkoda właśnie, że nie na tej samej platformie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dodaj sobie "Raph_Tech_PL". To kolega z forum i gra na PC. Wspólnie planujemy założyć pluton Modelarzy Niestety małe zainteresowanie. Jakby co jestem czołgistą lub pilotem helikoptera. Potrzeba przynajmniej 12 osób, kogoś na działko do helika i czołgu, 2 pilotów myśliwców, 2 sniperów, 2 medyków, 2 techników i kogoś ze wsparcia z C4 i moździerzem. W takim składzie każda runda wygrana Dobrze jakby każdy z piechoty potrafił awaryjnie prowadzić czołg. Jak się znajdą chętni, wynajmę serwer na początek na pół roku i możemy działać. Jakby co zapraszam do wątku BF3 Pluton Modelarzy. Sorki za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Piszę się ale niestety dopiero na wakacje. Muszę uzbierać na nowy komp;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Pluton docelowo na XBOXA, skład PCtowy i Xboxowy, więc granie tu i tu, ale niestety nie razem ze sobą, no i musicie szukać innego pilota jakby co, ja zostaję na xklocku kupuj konsolę, teraz tania jak barszcz Zmieniamy oryginalną treść wątku, zapraszam do tematu wspomnianego w poście powyżej. Tutaj proponuję kontynuować temat "League-of-legends". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi