motyl Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 http://www.havel-composites.com/index0.php?newlang=pl co tylko dusza zapragnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Znam, kupowalem kiedys super firma, mozna udowac wlasny samolot:) tylko kaski trzeba miec:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 co do kasy, to do tej pory kupowałem wszystko drożej w wawie, a i tak się cieszyłem bo taniej nież w modelarskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 11 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2006 W tej firmie zamówiłem 4ksiązki, przy zamówieniu dostałem informacje ze towar jest sprowadzany z niemiec (niemieckojęzyczne wydanie) i musze czekać dwa tygodnie, mineło dwa miesiace i jakos paczki nie widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 mineło dwa miesiace i jakos paczki nie widac... Ty to masz cierpliwość... Ja bym dzwonił po dwóch tygodniach- 2 miesiecy czekania bym nie zdzierżył... HAVEL COMPOSITES PL SP. Z O.O. Ul. Stawowa 91, 43-400 Cieszyn, Poland Telefon: +48 33 85 133 28 Mobil: +48 509 765 484 Mobil: +48 509 765 498 Fax: +48 33 85 133 27 E-mail: havel_info@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Oj z ksiązkami jest ciezko u nich - właściwie jakby ich tam nie było ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Pilski Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 W tej firmie zamówiłem 4ksiązki, przy zamówieniu dostałem informacje ze towar jest sprowadzany z niemiec (niemieckojęzyczne wydanie) i musze czekać dwa tygodnie, mineło dwa miesiace i jakos paczki nie widac.. Jesli jeszcze jestes zainteresowany, to mozesz sprobowac na www.r-g.de. Te ksiazki sa na 95% sprowadzane z tej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dziekuje Radku za linka, niestety nie mam doswiadczenia z zakupami zagranicznymi ;((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.