marcin172 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Witam Chciałbym zaprezentować relacje z budowy mojego pierwszego depronowego trenerka. Model ma rozpiętość 120cm dł 84cm Waga ok. 450 ale może uda się mniej. Kolejne zdjęcia wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Oto efekt prac po całym dnu roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Proponowałbym nie robić modeli na "wyścigi", znaczy się w ciągu jednego dnia cały model. Niestety odbija się to i mocno na jakości. Spójrz na skrzydło, sorry ale jest fatalne w wykonaniu. Widzę na nim kompilację kilku profili na raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Potwierdzam Motylasty robienie modeli na wyscigo jest fatalne. Mój pierwszy model to był shock flayer i tez go zrobiłem w 1 dzien i latał fatalnie ja bym na twoim miescu zrobił jeszcze raz skrzydła bo nie ma sensu zrywac i cos poprawiac pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Skrzydła dostałem od kolegi kylorc. Nie są one dobrze zrobione, ponieważ złamały się przy większej prędkości. Profil skrzydła rzeczywiście jest dziwny :x Po oblocie modelu stwierdziłem że nie będe więcej się tak śpieszył w budowaniu modeli :wink: A po za tym wolę modele akrobacyjne. np speed400 na którym nauczyłem się latać i którym steruje się o wiele łatwiej niż tym trenerkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz1992 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 masz może plany tego czy robiłeś z pamięci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wymyśliłem sobie. A proporcje na podstawie jakichś planów, nie pamiętam jakich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.