Skocz do zawartości

Depronowy trenerek

marcin172

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zaprezentować relacje z budowy mojego pierwszego depronowego trenerka.

Model ma rozpiętość 120cm dł 84cm

Waga ok. 450 ale może uda się mniej.

53afcea297a3d6dd.jpg

cd61d48cf55a0e24.jpg

Kolejne zdjęcia wkrótce.

Opublikowano

Proponowałbym nie robić modeli na "wyścigi", znaczy się w ciągu jednego dnia cały model. Niestety odbija się to i mocno na jakości. Spójrz na skrzydło, sorry ale jest fatalne w wykonaniu. Widzę na nim kompilację kilku profili na raz.

Gość Anonymous
Opublikowano

Potwierdzam Motylasty robienie modeli na wyscigo jest fatalne. Mój pierwszy model to był shock flayer i tez go zrobiłem w 1 dzien i latał fatalnie ja bym na twoim miescu zrobił jeszcze raz skrzydła bo nie ma sensu zrywac i cos poprawiac pozdro

Opublikowano

Skrzydła dostałem od kolegi kylorc. Nie są one dobrze zrobione, ponieważ złamały się przy większej prędkości. Profil skrzydła rzeczywiście jest dziwny :x

Po oblocie modelu stwierdziłem że nie będe więcej się tak śpieszył w budowaniu modeli :wink:

A po za tym wolę modele akrobacyjne. np speed400 na którym nauczyłem się latać i którym steruje się o wiele łatwiej niż tym trenerkiem. :D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.