prykpryk Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Niestety urwałem antenę z odbiornika jak na tym zdjęciu. Został sam odcinek ekranowany. Żeby zlutować nowy kabel trzeba by być chyba niemożliwie zwinnym więc chcę ściągnąć trochę ekranu z pozostałości. Jak długa jest antena (przeźroczysty odcinek) w tym odbiorniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prykpryk Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Można usunąć. Zostawiłem 31,25 mm anteny, tak jak w większości odbiorników 2.4 ghz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Mam uszkodzony odbiornik Radiolink mogę Ci go wysłać z free. Odbiornik jest niesprawny elektronicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prykpryk Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Dzięki ale nie mam zdolności elektronicznych. Mój zdaje się działać ale nie mam modelu, żeby sprawdzić zasięg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Dzięki ale nie mam zdolności elektronicznych. Mój zdaje się działać ale nie mam modelu, żeby sprawdzić zasięg. Do tego nie potrzeba modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Miałem taki sam przypadek w odbiorniku Futaby. Jeżeli urwałeś końcówkę anteny ale został Ci kabel ekranowany to teraz trzeba zdjąć sam kawałek ekranu z końcówki kabla nie uszkadzajac go - nie jest to trudne. Nie istotna jest długość kabla w ekranie a długość samej końcówki nieekranowanej (to ona odbiera sygnał) u mnie w Futabie jest to 29 mm - ale sprawdź to w swoim odbiorniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi