Krzako Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Postanowiłem odstawić na troche depron i zrobić swój pierwszy model balsowy. Niestety w sklepie modelarskim w moim mieście balsa jest strasznie droga. Do tej pory kupowałem małe jej ilości tylko do wzmocnień w modelach depronowych, ale kupowanie balsy na cały model nie zabardzo mi się podoba. Dlatego kupił bym chętnie balse w jakimś sklepie internetowym.... tylko no włąsnie, w jakim ? Proszę Was abyście podali mi sklepy w których balsa w miare tania oraz z których przychodzi nie połamana. Czytałem, że w niektórych sklepach balsa przychodzi "w proszku", i się troche tego obawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 www.modele.sklep.pl i jeszcze www.modelarski.com i www.modelmaking.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Widze, że w www.modele.sklep.pl balsa jest w dobrych cenach, ale czytałem, że w tym sklepie balsa przychodzi w nienajlepszym stanie. Mógłbym wiedzieć ile razy tam zamawiałeś balse i w jakims tanie przychodziła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 ja zamawaiłem tam okolo 10 razy i zawsze przychodziło dobrze zamawiam za pobraniem i zawsze wysylaja kurierem, więc nie mam zastrze zeni do tego sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja balse tez tam zamawiam i nie przytrafiło mi się zeby była złamana czy pognieciona. Więc mozesz smiało zamawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 A moze warto doplacic 2zl na deske i powybierac sobie gatunek balsy ktory by Ci najbardziej odpowiadał??? 8) W koncu balsa balsie nie równa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 @Up Przemyslałem wszystko i stwierdzam, że jednak warto. Ceny w sklepach internetowych nie są aż tak dużo mniejsze, a do tego trzeba doliczyć jeszcze koszt przesyłki i zawsze jest możliwość, że z przesyłką coś się stanie. Patrząc na plany stwierdzam, że aż tak dużo tej balsy nie potrzebuje więc gór złota nie zapłace. Tak więc jednak kupię balse w sklepie modelarskim w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja tam z lasu co tydzien wożę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.