Gość Patryk Kukliński Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam serdecznie przymierzając się do zakupu aparatury chciał bym poprosić was modelarze o pomoc w wyborze , narazie latam głównie małymi modelami , ale kto wie co będzie za rok , chciał bym kupić sprzęt na kilka lat. moje typy to : - Hitec Aurora 9 -Spektrum DX8 -Graupner MX 16 HOTT Może polecicie jakąś inną do ceny 1300zł . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Może być jeszcze to: http://abcrc.pl/p/103/3722/aparatura-graupner-mx-16-hott-2-4ghz-odbiornik-telemetria-aparatury-rc-zestawy-aparatury-i-osprzet-rc.html , ale ja chyba wziąłbym Aurorę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Sprawdź ceny odbiorników. Osobiście chyba zrobiłbym przymiarkę do mx-16, bo nie mam zaufania do dotykowego ekranu hiteca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Dziękuje za pomoc , może ktoś jeszcze się wypowie ? Będę Bardzo Wdzięczny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jeśli będziesz sie skłaniał na Graupnera to chyba lepiej MX12 odpuść i idź w stronę MX16 - są w cenie 1299zł - czyli w limicie (w sklepach niemieckich jest troche taniej). A jest to znacznie bardziej funkcjonalna i przyszłościowa aparatura w porównaniu z MX12. Hitec tez jest dobrym dobrym wyborem, choć nie wiem jak w nim działa telemetria- jeśli dla Ciebie jest istotna. W Grapnerze jest super. No i ja nie lubię ekranu dotykowego w aparaturze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Tutaj jest coś do poczytania: http://www.rcmodel.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=306:aurora-znaczy-zorza&catid=49:rc-przegld-modelarski-62012-79&Itemid=14 http://www.rcmodel.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=321:aurora-znaczy-zorza-cz-2--telemetria&catid=50:rc-przegld-modelarski-72012-80&Itemid=14 http://www.rcmodel.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=334:ocena-techniczna-nadajnika-aurora-9-&catid=51:rc-przegld-modelarski-82012-81&Itemid=14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Kukliński Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Dziękuje za pomoc , wybór padł na hitec aurore 9 . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jeśli Ci się nie spieszy za bardzo, to może jeszcze poczekaj. Niedługo na rynku pojawi się Aurora 9X i tradycyjna A9 być może będzie tańsza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Po co w takim razie był ten temat, skoro tylko 1 osoba poleciła Ci Aurorę, a reszta(2 osoby) Graupnera, a i tak padł wybór na to pierwsze? Chciałeś się pochwalić, że kupujesz nową aparaturę czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 To, że większość osób poleca dany produkt, nie znaczy, że musi go kupić. Może po prostu sam między czasie pogrzebał, poczytał i uznał, że jednak weźmie Aurorę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ale po co było mu zakładać ten temat, skoro i tak sam dokonał wyboru i niemal nikt mu w tym nie pomógł(z resztą kto miał.... 3 osoby z setek na tym forum i conajmniej dziesiątek mających obszerną wiedzę o radiach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Masz Rafał całkowitą rację. Jak tylko zobaczę w dziale "Aparatury RC" pytanie: którą apkę wybrać?, śledzę temat i mam wiele frajdy czytając wywody niektórych kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi