Kolikon Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Mam trochę głupie pytanie: czy można ruszać ręką skrzydłami serwa? Nie chciałbym zepsuć moich serw, dlatego się pytam... Nie mam jeszcze aparatury i nie wiem jak włożyć serwo do samolotu nie przekręcając go. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jeżeli chodzi Ci o orczyk, to go po prostu odkręć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No... dobrze, odkręciłem. Odkręciłem, włożyłem serwo, przykręciłem i zamontowałem zawiasy; dźwigienki itd. i chcę je teraz wyprobować, czy dobrze wpółgrają ze serwem. Nie zabiorę od serwa cięgna, bo chcę sprawdzić jak sie to wszystko trzyma razem. Wracając do punktu wyjścia: czy można tym ruszać ręką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapniak Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Można ruszać, byle nie za ostro. Przed założeniem orczyków już w modelu wypadałoby włączyć całą aparaturę i poustawiać neutrum serw, i dopiero montować orczyki i popychacze itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolikon Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ojć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi