wellingtons Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Witam, postanowiłem że zrobię mój pierwszy model RC. Z racji, że dziadek i ojciec żeglowali w latach młodości, to zamierzam zbudować żaglówkę RC. Wykonać chciałbym ją najlepiej ze sklejki. Wymiary i model nie mają dla mnie większego znaczenia, dla mnie liczy się sama frajda przy budowie. Zgłosiłem się z prośbą o plany tutaj, ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć planów, które by mi odpowiadały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazikfer Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 a jakie plany cie interesuja? na poczatek to chyba cos prostego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Dość proste a zabawa jest http://footy.rcsailing.net/plans.php 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wellingtons Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Tak coś prostego (trzeba od czegoś zacząć). Milko tobie dziękuje, później po patrzę na spokojnie. Czekam także na inne propozycje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts