wellingtons Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Witam, postanowiłem że zrobię mój pierwszy model RC. Z racji, że dziadek i ojciec żeglowali w latach młodości, to zamierzam zbudować żaglówkę RC. Wykonać chciałbym ją najlepiej ze sklejki. Wymiary i model nie mają dla mnie większego znaczenia, dla mnie liczy się sama frajda przy budowie. Zgłosiłem się z prośbą o plany tutaj, ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć planów, które by mi odpowiadały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikfer Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 a jakie plany cie interesuja? na poczatek to chyba cos prostego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dość proste a zabawa jest http://footy.rcsailing.net/plans.php 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wellingtons Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tak coś prostego (trzeba od czegoś zacząć). Milko tobie dziękuje, później po patrzę na spokojnie. Czekam także na inne propozycje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi