robex Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witajcie. Jak ślepej kurze ziarno, trafiło mi sie kilka szybowców.Ponieważ nie mam warunków do przchowywania sprzetu tych rozmiarów , a moje miasto nie ma warunków do startu i lądowania szybowcami tej wielkości chetnie je sprzedam.Na niektórych jest napisane co to za model , ale ten którego pozbede sie w pierwszej kolejności wyglada nastepujaco.Czy rozpoznacie ze zdjęcia co to takiego?..bo nie wiem co napisac w ogłoszeniu. Rozpietość 4080mm Długość kadłuba 1600mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Jak dla mnie wygląda to na coś podobnego do ASW-22, tylko wymiary się nie zgadzają, a i kadłub dosyć dziwny-nie ma wyprowadzenia na skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robex Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dzieki, ..Własnie, nie ma wyprowadzeń , tylko dwa żebra z grubej sklejki.Na kadlubie sa punkty do wprowadzenie rurek na prety - wszystko w zestawie.Tu może rozpedziłem sie z rozpiętością , ale jedno skrzydło ma 1980mm a szerokość kadłuba w miejscu łaczenia skrzydeł 115mm.ogon jest na t -tail.Kilka elementów na zdjeciu jest mylacych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Zrób zdjęcia kadłuba z boku tak aby było go widać w całości oraz skrzydła co by sprawdzić jaki kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robex Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Foty skrzydła poprawię jutro, ale może takie cos podpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Jednak cofam ASW-22, nie ten kształt statecznika pionowego. Ale dalej wygląda mi to na coś z tej dłuugiej klasy OPEN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 to je Jantar SZD-48 co wygrałem? ile chcesz za niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pilatus D4 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Ja jestem nim zainteresowany na 102% JAKA JEGO CENA??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robex Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja jestem nim zainteresowany na 102% JAKA JEGO CENA??? Cześć. ..a może jakąś propozycję masz? Nie wiem co napisać bo nawet nie wiem do czego się odnieść. Nie chcę wystawiać modeli na allegro , bo trzeba oddać im procent a to nie o to chodzi aby zarobić . Nie mam pojęcia ile kosztują takie szybowce. Na pewno sprzedam okazyjnie .w zestawie jest kadłub, skrzydła , pokrywa serw-atrapa kokpitu,kabina ster kierunku, wysokości też, tylko nie wiem który to, pręty i rurki do łączenia, bagnet i profil do bagnetu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoFlo Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Cześć, Kadłub... byc może z DDR'owskiego Jantara, ale skrzydła do jakiegoś akrobata są - popatrz na profil. Chyba, że kamera kłamie. A te pozostałe gdzie bedą wystawione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robex Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ten Jantar z zestawu pochodzi, wiec to muszą być od niego skrzydła, Pozostałe to ASW22 4metrowy, ASW19 3,130 metra i Alpina 4 metry. ASW22 i Alpina mają wyposażenie wbudowane bo są gotowe,Brakuje odbiornika i pakietu. Zrobię foty i wstawią tutaj albo na giełdę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robex Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Koledzy, powyższy szybowiec Jantar dojrzał i jest na sprzedaż. Czy jest ktoś zainteresowany? Model mogę wysłać , albo możemy umówić odbiór osobisty. Info proszę na mail: robert.garncarz@gmail.com Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej68IX Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ile? I gdzie znajdę resztę modeli i zdjęć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson-m3 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Poprosze o pomoc w sprawie szybowca w temacie http://pfmrc.eu/index.php?/topic/34932-co-to-za-model/ z tego linku (ostatni post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robex Opublikowano 17 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Koledzy, powyższy szybowiec Jantar dojrzał i jest na sprzedaż. Czy jest ktoś zainteresowany? Model mogę wysłać , albo możemy umówić odbiór osobisty. Info proszę na mail: robert.garncarz@gmail.com Pozdrawiam. Z powodu nikłego zainteresowania ogłoszenie uznajmy za nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi