Warhawk Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 Cześć wszystkim! Ostatnio zainspirowany tym filmem na yt: http://youtu.be/mly2Cs2fUz8 Postanowiłem zbudować własną alulę. Powód prosty: szybko, tanio a zabawa świetna. Kupiłem rdzenie i zaczęło się. Bardzo szybko się ją robi praktycznie 3 dni i była gotowa. Wyposażenie: -2 serwa TG9 -pakiet Ni-Mh 350mah ( zlutowałem małe baterie jakieś 3zł za szt.) Statecznik i kabina z depronu. Zdjęcia: 1) Góra: 2) Dół: 3) Widok z boku: 4) Wyposażenie: 5) No i statecznik. Jest on demontowany przez co alula zajmuje niewiele miejsca Model ma jedną dużą zaletę - bardzo łatwo się wyważa. Praktycznie musiałem przesunąć akumulatorek o 2mm od pierwszego ustawienia i było gotowe. Tylko w tym modelu lotki muszą być skierowane do góry a nie na płasko. Statecznika nie oklejałem bo to niepotrzebna waga. Waga RTF: ok 200g Pozdrawiam Robert
ficek Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 No no, a po oblotach czy przed, jeśli przed to konieczne zdaj relację, i pochwal się wynikiem.
Warhawk Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Opublikowano 28 Lutego 2013 Oblotu jesCze nie było. Za duży wiatr.
Rekomendowane odpowiedzi