Warhawk Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Cześć wszystkim! Ostatnio zainspirowany tym filmem na yt: http://youtu.be/mly2Cs2fUz8 Postanowiłem zbudować własną alulę. Powód prosty: szybko, tanio a zabawa świetna. Kupiłem rdzenie i zaczęło się. Bardzo szybko się ją robi praktycznie 3 dni i była gotowa. Wyposażenie: -2 serwa TG9 -pakiet Ni-Mh 350mah ( zlutowałem małe baterie jakieś 3zł za szt.) Statecznik i kabina z depronu. Zdjęcia: 1) Góra: 2) Dół: 3) Widok z boku: 4) Wyposażenie: 5) No i statecznik. Jest on demontowany przez co alula zajmuje niewiele miejsca Model ma jedną dużą zaletę - bardzo łatwo się wyważa. Praktycznie musiałem przesunąć akumulatorek o 2mm od pierwszego ustawienia i było gotowe. Tylko w tym modelu lotki muszą być skierowane do góry a nie na płasko. Statecznika nie oklejałem bo to niepotrzebna waga. Waga RTF: ok 200g Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ficek Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 No no, a po oblotach czy przed, jeśli przed to konieczne zdaj relację, i pochwal się wynikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warhawk Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Oblotu jesCze nie było. Za duży wiatr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi