Heyoan Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Panowie, Parę lat temu zeskanowałem polską instrukcję do Eclipse, którą w wersji papierowej otrzymałem wraz z aparaturą. Kilka osób brało ją ode mnie. Czy ktoś, z czytających to forum jest w jej posiadaniu i mógłby udostępnić? Ktoś mnie o nią poprosił, a ja już chyba nie mam tych skanów i nie uśmiecha mi się ponowne skanowanie tego wszystkiego Gdzieś w necie była też podobna instrukcja, ale miała sporo błędów i nie zawierała działu heli. Moja była kompletna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heyoan Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Już nieaktualne. Jeden z kolegów skontaktował sieze mną na priv. Co prawda to nie jest ta moja - kompletna, ale na razie wystarczyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.