Łukaszeq Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Hej. nazywam sie Łukasz mam 15 lat modelami rc interesuje sie od roku a ogulnie to mam z nimi styczność od 3 lat -plastiki . Mam juz na swoim końcie kilka modeli: - zefir -rwd 5 -Piegusek - jeszcze w budowie -bingo - równierz jeszcze w budowie Pozdrawiam Ps awiatara wkleje w najbliższym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witam. Wklej jak możesz też foty swych latadeł :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 7 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Postaram sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Witamy... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 w końcu na tym forum ktoś z moich okolic WITAJ Łukasz może wspólne latanie w nieodległym czasie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Bardzo chętnie a gdzie pan lata?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 w bielsku i w hajnówce latamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 10 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Z deka dalego ale moze na wiosne sie wybiore ja latam w tygodnu na biosku szkonym a w weekendy gdy jest transort to na szerenosach (koło juchnowca na działce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.