Skocz do zawartości

JETI REX7 MPD 35MHz (NOWA WERSJA )

czhomik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. Mam pytanie do posiadaczy nowego rexa 7mpd . Po długich rozmowach dowiedziałem sie ze Rex wydał odbiornik w nowej obudowie i cos zmienił w elektronice ....

REX7_new.JPG .

Ja posiadałem rexa 7 ale w tej starej i w spalinie (1,6metra rozpiętości ) nigdy nie miałem z nim problemów .. Moje pytanie brzmi czy ten nowy rex tez dobrze się spisuje w spalinach ?? nie łapie zakłóceń ?Czy nowy model ma jakieś nowe wady ??

OPIS:

JETI REX7 MPD 35MHz (nowy)

Podstawowe dane odbiornika:

* modulacja: FM, PPM

* częstotliwość: 35MHz, pojedyncza przemiana

* ilość kanałów: 7

* napięcie zasilania: 3.5-7V

* długość anteny: 80cm

* temperatura pracy: -10 do +40 st C

* waga: 15g

* wymiary: 50X30.5x13mm

* kwarc: standardowy, opcjonalnie

* odbiornik akceptuje wszystkie konektory (JR, Hitec, Futaba)

Odbiornik pracuje z nadajnikami o pozytywnym i negatywnym poziomie impulsu. W momencie właczenia zasilania nastepuje automatyczne zaprogramowanie funkcji failsafe. Technologia mokroprocesorowa pozwala na wykrywanie różnic częstotoliwości i wybór właściwego sygnalu dla kanału. Funkcja failsafe zapamietuje sygnal z nadajnika po właczeniu zasilania. W razie zakłocen sygnalu odbiornik odrzuca falszywa ramke (po porownaniu z zapamietana). Jesli w przeciagu okreslonego czasu nie odbierze wlasciwego sygnalu, to wlacza sie fail safe (zapamietane wczesniej ustawienia drazkow) az do momentu powrotu sygnalu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.