pacyn Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witajcie rozpocząłem budować model z depronu F3A Troll .Jakie byście mi doradzili wyposażenie elektryczne (link i ew. cena) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Małe fotki=małe zainteresowanie? Małe fotki +np.brak avarta =jeszcze mniejsze zainteresowanie? Coś w tym chyba jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Bez ścisków ani rusz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Kleje model a skalarki w akwarium nie tracą czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 A to dzisiejsze klejenie dolnego skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mam problem . Nie wiem jak zamontować lotki do skrzydeł za pomocą taśmy przezroczystej ,lub innego domowego sposobu (Bez zakupów w sklepie modelarskim).Pomocy!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 możesz mi to przedstawić na jakimś zdjęciu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie lepszym pomysłem byłoby przytrzeć lotkę i skrzydło jak na zdjęci poniżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 można też tak zrobić, ale jest to mniej estetyczne, jeśli również z góry jest ścięta krawędź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Całkiem dobrze jak na pierwszy raz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 I tutaj stoję przed kolejnym problemem ,mianowicie jak go pomalować ? Prosiłbym o jakieś zdjęcia pomalowanego gotowego TROLLa .I 2 problem dotyczy wyposażenia RC (linki części) prosiłbym o pomoc !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 To pytanie jest nadal aktualne !!!!!!!!!! :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 A samemu to juz nie łaska poszukac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 gdzie ?? na google już szukałem bez skutków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 powinno sie przydać http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=341232 http://www.gt-motors.de/Slowfly.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.