pacyn Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Wracając do Trolla po skończeniu wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Troszkę mi niechlujnie wyszło malowanie ale to nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 malowanie jest fajne, a jaka m,asa tego potwora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Potwora-czego tak uważasz?? a jak chodzi o masę to ok.100g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Potwora-czego tak uważasz?? wygląda na dość duże. :twisted: ile będzie wyposażenie ważyć :?: cały model pewnie wyjdzie koło 220g(takie moje przypuszczenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Co do wyposażenia to jeszcze nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Witam, A czym go malowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 malowałem farbka akrylową , białą a pozostałe kolory uzyskałem dodając barwników ....gdy kupie w końcu osprzęt do tego modelu to wystawie kilka fotek .....pewnie rozbicia modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam, Lata ten troll? A jeśli chodzi o masę to ile Ci wyszło, bo mi wyszło 480g! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie ma to jak archeolodzy :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacyn Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 heh....aż mi wstyd ale model leży na szafie nigdy nie używany nie latany w takim stanie jak na foto .....hehehe....więc ciężko mi określić ile waży ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.