qba Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam W dobie gier gdzie myślenie i wiedza jest zbędna zapraszam tutaj: http://www.thecooler.info/travel/game1.html?4979=5fa9 Jak ktoś zdaje maturę z geografii to się przyda :] ja 6 level za 3 razem ale zawsze byłem noga z geografii ;D za 4 tez szósty :] ale sie już trochę pouczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja do szóstego doszedłem za pierwszym razem Próbuję dalej... Edit: hehe do 8mego doszedłem ale tam już kompletnie strzelałem... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 A mi zabrakło 5 pkt za pierwszą próbą do 6 poziomu. :oops: Będę oczywiście dalej próbował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 W 7 jest jazda nawet nie widziałem ze takie państwa istnieją :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAN Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie to żebym się przechwalał :wink: , ale w pierwszym podejściu doszedłem do 10 levelu i tam wykończyli mnie wysepkami . GAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie wiem gdzie tu ta inteligencja jest potrzebna. Wystarczy się wyuczyć miejsc i gotowe. Gra dla inteligentnych to... sudoku na przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Poległem na 6 etapie. Do tej gry bez dobrej mychy nie ma co podchodzić ,właśnie siedzę przy kompie na którym robie kopie danych , gdzie mycha jest starsza chyba niż ja. Po za tym świetna zabawa ze znajomości mapy świata. Najfajniejsze pytanie jakie miałem po drodze to gdzie odbyła się bitwa pod Gethesburgiem (chyba trochę inaczej się to pisze) Oraz gdzie stoi samotny kamień w Australii . Tu celując na pałe miałem 75 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja za pierwszym razem zaliczyłem 5 etap, ale za drugim razem już 6 etap zaliczony ... kudre państwa takie maluckie ,a dokładność zapunktowania musi być duża może natępnym razem lupy będę używał aby odpowiednio trafić ! :lol2: moje travel IQ = 88 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.