Ben Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Pytanko jak w tytule, patrz tu interesuje mnie rzetelność, czas przesyłki oraz sposób zabezpieczenia produktu. Chodzi mi po głowie "odkurzacz" styro, wiec produkt raczej delikatny :roll: ps. nie spotkałem nigdzie wzmianki na temat tego sklepu :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Chodzi mi po głowie "odkurzacz" styro No to jest nas dwóch Zarejestrowałem się tam jakiś czas temu i ciągle się zastanawiam, bo przykładowo model Su 27 kosztuje tylko 30$, ale przesyłka Speedpost 41$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 No to jest nas dwóch Ja mam "chcicę" na BAE Hawk'a w wersji podstawowej, może w styczniu połączymy siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ben..a nie lepiej w UH wersje Full?? Tu podstawowa kosztuje 125$ z przesylka..W UH 160$ ful wersja z przesylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ben Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ben..a nie lepiej w UH wersje Full?? Tu podstawowa kosztuje 125$ z przesylka..W UH 160$ ful wersja z przesylka Drobne sprostawanie sam styropian kosztuje 44,89$. Troche "bebechów"mam takich jak, Inrunner 2700Kv, regulator że o serwach odbiorniku i ... nie wspomnę. Brakowało by samej turbinki - ale to nie problem czy jakaś tam przepaść cenowa, bo koszt z przesyłką to ok 20$. Chociaż wspomnianą opcje również biorę pod uwagę :crazy: Jak na razie "macam" możliwości rynkowe w stosunku do możliwości finansowych - mile widziane wszelkie wskazówki i sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Ja tylko zastanawiam sie czy przy takim pudle i wadze ( 2,5kg ) z UH czy nie dowala cla i VAT-u. Poki co paczki przychodzily dosc male badz to koperty badz male pudelka ale jak to bedzie w przypadku duzego modelu i wagi? Czy ktos kupowal cos co wazylo tak sporo i mialo konkretne juz gabaryty? tzn chodzi konkretnie o model jakis z UH???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Czy ktos kupowal cos co wazylo tak sporo i mialo konkretne juz gabaryty? tzn chodzi konkretnie o model jakis z UH???? Kupowałem w UH modele samochodów spalinowych 3,6kg - dało radę, ale to jest zawsze kwestia przypadku/szczęścia. Moim zdaniem akurat komplet BAE w UH się opłaca. Osprzęt można odsprzedać, a porównując ceny (tego co da się porównać) w RC-Warbirds jest troszkę drożej i dużo droższa wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 No i stało się Kliknąłem i czekam teraz na pierwszą przesyłkę z Singapuru (16.12.07) Edit (lipiec 2008) Właśnie paczkę wysłali (20.12.07) Paczka trafiła na cło (o dziwo agencja celna, a nie UC) 7.01.08 Udało się przebrnąć przez formalności, opłaciłem "dług celny" (14.01.08) Dzisiaj, 21 stycznia 2008 paczka w końcu dotarła. Mimo potrójnego kartonu była trochę sponiewierana. Otworzyłem przy kurierze, ale na pierwszy rzut oka zawartość nie ucierpiała Edit Sprawa cła w wykonaniu Agencji Celnej z Gubina ciągneła się 6m-cy i jeszcze 2x dopłacałem :evil: Natomiast drugie zamówienie w rc-w przeszło bezproblemowo. Kwota była podobna, ale wielkość paczki nieporównywana. Fakturę zaniżyli z własnej woli i od zamówienia do otrzymania przesyłki wszystko trwało 6 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.