Wiesiek Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No z V to różnie bywa z termiką. Na początek cos klasycznego jest znacznie lepsze A co jest nie tak w termice z ukladem V i dlaczego klasyczny X jest lepszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A co jest nie tak w termice z ukladem V i dlaczego klasyczny X jest lepszy? Bo w kominie zakręcasz kierunkiem, a "lepiej" zakręca się wtedy klasycznym usterzeniem. Jednak da się to zauważyć tak naprawdę już osobie bardzo doświadczonej. Wracając do tematu autora wątku. Nie wiem kolego jak sobie radzisz z pilotażem, ale patrząc na ceny styropianowców, kupiłbym jednak coś ze skrzydłami fornirowymi (albo konstrukcyjnymi krytymi folią) i kadłubem z laminatu. Wybór masz spory . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plisken Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Z pilotażem raczej sobie radzę Chyba znalazłem model dla siebie: http://www.nastik.pl...arf-p-2599.html Muszę go jeszcze zobaczyć "na żywo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Poszukaj Mefisto od Blejzyka. Na Allegro bywają z drugiej ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Poszukaj Mefisto od Blejzyka. Na Allegro bywają z drugiej ręki. Fajny model, da się latać nawet przy silnym wietrze, ale wymaga pewnego doświadczenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plisken Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 W ten czy inny sposób stałem się dziś posiadaczem Rapida ze stajni Reichard Modelsport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 W ten czy inny sposób stałem się dziś posiadaczem Rapida ze stajni Reichard Modelsport No i super. Będziesz zadowolony, bo to model o niebo lepszy od wszystkich styropianowców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plisken Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Wątek o Rapidzie -> http://pfmrc.eu/index.php?/topic/36006-rch-rapid/page__view__findpost__p__435204 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi