mnich Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Szybkie pytanie (może głupie). Mam aparaturę mx12 35MHz czyli starą. Jak kupię mx20 hott to czy za pomocą kabla można połączyć je w system trener - uczeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Wydaje mi się, że nie ma szans, hott to 2,4ghz a mx12 to 35mhz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Szybkie pytanie (może głupie). Mam aparaturę mx12 35MHz czyli starą. Jak kupię mx20 hott to czy za pomocą kabla można połączyć je w system trener - uczeń? Mozna je polaczyc,to nie ma znaczenia jakie sa moduly HF. lehrer_schueler_RC_Anlagen_Verbindungen.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Wydaje mi się, że nie ma szans, hott to 2,4ghz a mx12 to 35mhz ... A z hott'a nie ma wyjścia PPM ??? Jak jest to się da połączyć ( sądzę że jest bo inaczej nie podpięlibyśmy hott'a do żadnego symulatora w kompie ) ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Jest. Tylko obie maja trochę inaczej wyprowadzone sygnały. I potrzebny jest kabelek. PPM tez może byc w różny sposób wyprowadzony z apki (np. Potrzebny jest inwerter) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi