JarekL Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Bardzo się cieszę, że mój samolocik wzbudził jakieś zainteresowanie i naprawdę nie mogę się doczekać, by zobaczyć jak inni podejdą do tego tematu i jakie to przyniesie efekty Myślę już o zmodernizowanej wersji Gawrona, ale póki co, muszę skończyć kilka innych projektów, którymi również nie omieszkam się pochwalić przed Wami Na marginesie, muszę wreszcie dokończyć projekt mojego niby jeta którego zacząłem opisywać w innym temacie Ale chyby każdy z nas wie jak to jest.. inne pomysły sie pojawiły, życie też trochę nie pomagało przez ostatni rok w pracach modelarskich i model nie ukończony wisi na ścienie.. no nic, damy radę Pozdrawiam tymczasem i życzę super sezonu modelarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro-er1 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dzieki Jarek plany otrzymalem. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitm Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Witam. Czy istnieje możliwość uzyskania planów bo model mi się bardzo podoba. fitmariusz@gmail.com Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi