Callab Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witam serdecznie, Pomimo, że uczestnicy tego forum pewnie budują w ciągu tygodnia tyle modeli, ile je zbudowałem w całym życiu , uważam się za modelarza. Z modeli chyba najbardziej pociągają mnie szybowce. Z racji małego doświadczenia modelarskiego raczej będę postronnym widzem niż czynnym uczestnikiem dyskusji, choć wciąż mam nadzieję, że to się zmieni ... kiedyś. Ponieważ forum oglądam już od paru miesięcy, chciałbym też podziękować wszystkim jego uczestnikom za inspiracje i motywacje do kolejnej próby zaangażowania się mojego w to hobby, jakie mi się udzieliły podczas studiowania lektury postów na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witaj przyjacielu. Kraków zaczyna chyba dominować na tym forum. Nie wstydź się i pytaj, jeśli masz jakiś problem. Pamiętaj o wyszukiwarce forum. Ja dzięki niej dowiedziałem sie o problemach, o których nie miałem pojęcia, że istnieją. Lataj zdrowo i wesoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witaj, coraz więcej użytkowników z naszej mieściny i dobrze :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja również witam :wink: Coraz więcej osób z KRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.