Bartolini Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam ponownie. Po pierwsze dzięki za rady, bo REX , a KDS to dwa różne światy. Po drugie: Nie zakładam nowego tematu tylko tu proszę o pomoc. W międzyczasie jak ćwiczę na symulatorze zakupiłem resztę gratów potrzebnych do uruchomienia mojego T-REXa. Do aparatury TG9V2 kupiłem mniejszy 6-cio kanałowy (polecany na forum) HK-TR6A . Problem w tym, że po sparowaniu obu urządzeń i podpięciu serwa, ono "wariuje". Jestem zielony na temat podłączania tego wszystkiego razem, a byłem po pomoc u 2 modelarzy u mnie i żaden jakoś nie miał 5 minut, żeby mi pomóc, powiedzieć co mam zrobić czy coś...Masakra jacy ludzie potrafią być życzliwi.... Nie chce zepsuć, spalić czegoś... Jeżeli ktoś z Was byłby chętny do pomocy to proszę o PW, a tam opiszę co i jak. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornelitoo Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Może wariuje bo masz za blisko nadajnik od odbiornika, jakieś zakłócenia w miejscu którym to robisz lub zwyczajnie zepsute serwo. Sprawdź dokładnie przewody, ewentualnie kanał w odbiorniku w którym serwo wariuje. Przede wszystkim jeśli szukasz pomocy z heli to polecam www.epheli.pl , tam na pewno znajdziesz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolini Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Z oddaleniem sprzętów próbowałem. Z pomocą przyszedł kolega z forum dla którego WIELKIE dzięki d.a.r.o. Problemem byłem ja sam i moja niewiedza w modelarstwie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi