Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego ,ze nie mogę znalesć tego silnika na stanach magazynu,może ktoś doradzi jakim odpowiednikiem mogę go zastąpić? A może ktoś wie gdzie go kupię? z góry dzięki..

Opublikowano

Wiesiu nadal go tam nie widze chodz bardzo bym chial :) chodzi o 4500kv z przekladnią. Akurat tego nie mają,bo się szybko rozchodzi..Gdzieś znalazłem,ale wysłylek na Polskę nie było..

Opublikowano

Wiesiu nadal go tam nie widze chodz bardzo bym chial :) chodzi o 4500kv z przekladnią. Akurat tego nie mają,bo się szybko się rozchodzi..Gdzieś znalazłem,ale wysłylek na Polskę nie było..

Jezeli to musi byc ten konkretny model to napewno Ci go sprowadza,zapytac nie zaszkodzi.

Opublikowano

Tak naprawdę nie mam porównia..Bazuje tylko na opiniach innych.Jak narazie do tej pory każdy zachwalał wydajność neu.chodz o tym który podałeś tęz piszą pozytywnie..I jesli nie znajde upragnionego modelu w najbliższych tyg. to pokłonie się w strone Kontronika;) Dzięki za link..Napewno go wezmę pod uwagę..Ta cena która jest w linku dotyczy silnika przekładnią?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.