Zefirek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam, Czy posiadacie jakieś patenty na bezsiłowe przekładanie wału w silniku? Czy podgrzanie wirnika jest dobrym pomysłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Za mocno zagrzejesz i będzie po magnesach. Nie wiem po co kombinować. Z takich silników, po odkręceniu zabezpieczeń, wały wychodzą po lekkim puknięciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Za mocno zagrzejesz i będzie po magnesach. Nie wiem po co kombinować. Z takich silników, po odkręceniu zabezpieczeń, wały wychodzą po lekkim puknięciu. Przekładałem w trzech - nie wychodziły lekko. Dlatego pytam Już przełożyłem - dzięki Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez Zefirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi