GregorianR Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Po dzisiejszym krecie padł mi chyba kwarc odbiorczy(coś w nim lata) i sprzet nie działa. Odbiornik Sanwa RX-611, 35MHz. Single conversion oznacza pojedyńczą przemianę?? Bo nie wiem jaki kwarc dokupić, kanał 67. A wiecie moze gdzie mozna taniej kupić, i czy musi być sanwy?? Pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło a nie mam zielonego pojęcia o kwarcach :oops: Wsadziłem chwilowo kwarce od zebry i wszystko działa, czyli chyba w zebrze też była pojedyńcza przemiana. Ciekawe jak będzie z zasięgiem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Weź chłopie przeczytaj co napisałeś? Miałeś kraksę nadajnika? Edit Zupełnie poważnie: który kwarc Ci się zepsuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 O kurcze nie zauważyłem sory :oops: oczywiście chodziło mi o kwarc odbiorczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Potrzebujesz kwarc odbiorczy pojedynczej przemiany kanał 67 - (sam to przecież napisałeś) Ja mam odbiornik RX-811 i z kwarcem Jeti działa. A gdzie kupić? Poszukaj w popularnych sklepach. Sprawdzaj tylko ceny bo są różne dla tych samych producentów. W Riku oryginalne Sanwy były po 27 zł. W modele.sklep czy nastik masz innych producentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ok dzieki nie byłem pewien co do przemiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.