Etro Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Witajcie! Mam do Was pytanie...mianowicie, czy opłaca się kupić ten model samolotu jeśli jest się początkującym http://www.allegro.pl/item284650482_hype_samolot_edge_540_rtf_okazja_.html Czy trudno naprawić to uszkodzenie? Z góry dzięki za odpowiedź! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 hmmmm według mnie to nie jest model dla początkującego .... bo to akrobat któego zapewne przy pierwszym locie byś rozbił na pierwszy model proponuje model górnopłata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Naprawic mozna bez problemu - tylko ja bym EDGE na poczatek nie polecal - szkoda kasy pierwszy lot i kret murowany - chyba, ze kupisz i zostawisz na pozniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etro Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Dzięki za szybką odpowiedź. A moglibyście mi doradzić jakiś dobry model w rozsądnej cenie ( )?? Bo zapewne macie już w tym doświadczenie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wystarczy ze rzucisz okiem na inne modele w dziale "Trudne poczatki" i znajdziesz odpowiedz na nurtujace Cie pytanie. Wczoraj wyplynal temat MiniMaga od MPX - to jest jedna z wielu opcji na start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etro Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Właśnie czytałem temat o minimagu i łażąc po linkach znalazłem jeszcze taki model , http://www.rcmodelsport.pl/index.php?products=product&prod_id=1857 na który już się chyba zdecyduję, górnopłat i pisze że skierowany dla początkujących więc myśle że będzie ok :wink: ale mam nadzieje że coś napiszecie o nim od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Jakbys dobrze przeczytal watki o modelach dla poczatkujacych to pewnie zauwazylbys ze zazwyczaj odradzamy kupna zestawow RTF czyli z aparatura i inna elektronika, z tego wzgledu ze jest ona zazwyczaj bardzo niskiej jakosci. Ja osobiscie radzilbym Ci albo zainteresowac sie ktoryms z modeli z pianki - albo Easy gliaderem lub Minimagiem od Multiplexa albo szybowczykiem robbego opisanym gdzies juz wczesniej na forum. Ewentualnie zawsze mozesz zbudowac cos samemu. Jakies RWD (opisane na forum) lub cos innego trenerkowatego. Co do aparatury to w dziale elektronika jest odpowiedz jaka aparatura dobra jest na poczatek , wystarczy poczytac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 mam nadzieje że coś napiszecie o nim od siebie Tak tylko dla zwrócenia uwagi: Pasmo nadajnika: 40 MHz FM Raczej szukaj sprzętu na 35MHz, to pasmo jest na wyłączność dla latających modeli RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etro Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Który uważacie za lepszy? http://www.rcmodelsport.pl/index.php?products=product&prod_id=1858 http://sklep.dlapilota.pl/product_info.php?products_id=564 Jeden z Art-Tech a drugi Hype. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 omg to to samo co pisało na poczatku postu !! zainwestuj w sky lady II i nie będziesz załował !! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etro Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 wiem że to samo...chodzi m tylko o to który zestaw jest lepszy bo jak widać nieco się różnią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale tym nie nauczysz się latać :!: :!: Po co zmarnować te 500 zł jak za 350 możesz mieć sky lady na której na pewno nauczysz sie latać i pieniądze te nie pójdą w błoto.Te modele które chcesz kupić są raczej(a raczej na pewno :mrgreen: ) dla zaawansowanych modelarzy :!: No chyba że chcesz rozbić ten model po 5-6 sec lotu :? Jak pisałem ja i inni kupuj sky lady a na pewno nie pożałujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etro Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 No dobra jutro jade do Kraka zakupić Sky Lady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 No dobra jutro jade do Kraka zakupić Sky Lady Powodzenia !! Na pewno się przyda ... :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.